Vær med til at præge den lokale udvikling i Nordvestsjælland

Bolig- og Planstyrelsen har godkendt, at der kan oprettes en ny lokal aktionsgruppe i Nordvestsjælland. Den nye LAG forventes at uddele støtte på godt 25 mio. kr. i perioden 2023-27 og omfatter Holbæk, Kalundborg, Odsherred og Sorø Kommune.

I LAG er der plads til alle over 15 år, som bor i én af de fire kommuner. Vil du i bestyrelsen, skal du være fyldt 18 år. På generalforsamlingen skal der vælges 12 bestyrelsesmedlemmer, 1-2 suppleanter og 1 forperson.

Det er vigtigt, at bestyrelsen får en god balance mellem repræsentanter for lokale borgere, foreninger og virksomheder, så det er de lokale kræfter, der driver udviklingen og uddelingen af pengene.

Vi holder stiftende generalforsamling 8.6 2022 kl. 19.00 på Svinningegården, Svinningegården 5, 4520 Svinninge.
Tilmeldingen er lukket, men det er muligt at deltage ved at møde op på selve dagen. I så fald beder vi dig være der senest kl. 18.45, så vi kan få dig registreret korrekt.

>>> Læs mere via linket her.

Bliv medlem af din lokale LAG

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af.
Det er gratis at blive medlem af LAG Nordvestsjælland.

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Ti, On og Fr.
9.00-16.00
Ferie 28.6-28.7

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Ma, Ti og To.
8.30-15.00
Ferie 3.7-1.8

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.

Om os Bestyrelsen