Inspiration til ildsjælene lørdag 12. november

Vi fejrer ildsjælene, det frivillige arbejde og vores nye forening LAG Nordvestsjælland ved at indbyde til ‘Inspirations- og netværksdag for frivillige og ildsjæle i Nordvestsjælland‘.

Praktisk information: 

  • Tid: Lørdag 12. november 2022 kl. 15.00-18.00.
  • Sted: Svinningegaarden, Svinningegaarden 5, 4520 Svinninge. Der er masser af parkeringspladser + ca. 15 minutters gang fra Svinninge Station.
  • Deltagerantal: Der er plads til 130 personer, så tilmeldingen (længere nede på siden) er efter først til mølle-princippet, indtil der ikke er flere pladser tilbage.
  • Pris og regler for afbud: Deltagelse er gratis for alle. Er du forhindret i at deltage, beder vi dig melde afbud senest kl. 10.00 på afholdelsesdagen via en SMS til 30459391 (husk at oplyse navn), så en anden fra ventelisten kan få pladsen.

Program: 

14.30 Dørene åbnes 

15.00-16.30 Netværkscafe m/forskellige organisationer, der har frivillighed tæt inde på livet.

15.00-15.30 Paneldebat “Lokale ildsjæle – nu og i fremtiden” med bl.a. disse emner:

  • ‘Hvad forstår I ved ordet ildsjæl?’
  • ‘Hvordan bør vi se på og arbejde med frivillighed i fremtiden?’
  • ‘Hvordan engagerer vi de unge i frivilligt arbejde?’

15.30-16.30 Kaffe/te og kage samt mulighed for at netværke med andre ildsjæle og få en snak med de deltagende organisationer.

16.30-18.00 “Tænd ildsjælen og gør en forskel – et foredrag der sætter fut i folk!” v/Tommy Krabbe, der bl.a. har skrevet ‘ildsjælenes bog’ og efterfølgende dialog i salen

18.00-18.30 Afslutning

Bemærk: Deltagelse i arrangementet er gratis for alle, der brænder for at udvikle det sted, de bor. Er du ikke allerede medlem af LAG Nordvestsjælland vil det glæde os, hvis du har lyst til at blive medlem. Medlemskab er gratis. Klik her for at melde dig ind. Pladser tildeles efter først til mølle-princippet, da vi max. kan være 130 deltagere i de hyggelige lokaler på Svinningegaarden.

.

Bliv medlem af din lokale LAG

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af.
Det er gratis at blive medlem af LAG Nordvestsjælland, og medlemskabet fortsætter, indtil du skriftligt melder dig ud.

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.