Giv dit besyv med i udviklingen af landdistikterne.

Regeringen forbereder et nyt landdistriktsudspil, der har fokus på, at det er attraktivt at leve, bo og arbejde i hele landet.

Derfor tager minister for landdistrikter Louise Schack Elholm her i efteråret rundt i landdistrikterne for at få gode input og tale med jer om de problemstillinger, som I oplever. 

I vores område kommer mødet til at foregå tirsdag 14. november kl. 19.00 i Skarridsøsalen i Jyderup. Forudgående tilmelding er nødvendig.

(Tekst med afsæt i fra pressemeddelelse fra Kirkeministeriet)

Minister for landdistrikter, Louise Schack Elholm står i spidsen for et nyt landdistriktsudspil, der har fokus på, at det er attraktivt at leve, bo og arbejde i hele landet.
Derfor tager ministeren rundt i landdistrikterne for at få gode input og tale med jer om de  problemstillinger, som I oplever. Danmarksturnéen gør stop otte steder fordelt over hele landet.
Her vil ministeren præsentere sine tanker om det kommende landdistriktspolitiske udspil, men allervigtigst er det, at de lokale stemmer får mulighed for at komme med indspark til det kommende arbejde med det landdistriktspolitiske udspil.
Borgermødet er din mulighed for at blive hørt. Her kan du sætte ord på de udfordringer som landdistrikterne står overfor samt dele de mange muligheder og styrker som lokalsamfundene også byder på.
Arrangementet er gratis at deltage i, men det kræver tilmelding. Du finder tilmeldingslink herunder. Du har også mulighed for at sende dine idéer og tanker til det landdistriktspolitiske udspil til vores postkasse: landdistriktsudvikling@plst.dk

I vores område kommer mødet til at foregå tirsdag 14. november kl. 19.00 i Skarridsøsalen i Jyderup.
>>> Tilmelding her

Mere information og tilmelding

Læs mere om initiativet på ministeriets hjemmeside og tilmeld dig evt.

Bliv medlem af foreningen

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af.
Det er gratis at blive medlem af LAG Nordvestsjælland.

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.