Infomøde 6.11 – kun online

Det er lokale folk, der afgør, hvilke projekter der skal støttes, når LAG Nordvestsjælland i 2024 skal uddele lidt over 4 mio. EU-støtte-kr. LAG kan både støtte erhvervsprojekter og almennyttige projekter. Så alle virksomheder og foreninger med ønske om udvikling er meget velkomne.

Alt dette får du uddybet, hvis du deltager i vores infomøde.

Mødet afholdes mandag 6. november kl. 16.30-18.00 og afvikles på Microsoft Teams. Det er blevet til i samarbejde med Holbæk Kommune, Holbæk Erhvervsforum og Dansk Erhverv. Tilmeldingen lukket.

Dansk Erhverv vil på mødet også fortælle om arbejdet for at sikre lige muligheder for erhvervsudvikling alle steder i landet. Dansk Erhverv er også aktiv i debatten om levende bymidter. Her vil de give deres bud på, hvad vi kan gøre, og hvilke politiske initiativer der kan være med til at vende denne udvikling.

LAG’s næste ansøgningsfrist vil komme til at ligge i starten af det nye år, så det er ikke for tidligt at komme i gang med overvejelserne. Den eksakte dato vil blive oplyst på mødet.

Bliv medlem af din lokale LAG

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af.
Det er gratis at blive medlem af LAG Nordvestsjælland.

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Ti, On og Fr.
9.00-16.00
Ferie 28.6-28.7

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Ma, Ti og To.
8.30-15.00
Ferie 3.7-1.8

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.

Om os Bestyrelsen