4 mio. kr. til lokal udvikling

I 2024 skal vi uddele lidt over 4 mio. kr. til lokale projekter, der bredt betragtet bidrager til udvikling og innovation i lokalsamfundene. Den første ansøgningsrunde kommer til at ligge først på året. Vores udviklingsstrategi spænder over temaer som iværksætteri og innovation, oplevelsesøkonomi, bæredygtige landsbyer, bosætning og fastholdelse af børne- og ungefamilier samt natur-kultur.

Som en af få fonde støtter LAG også iværksætteri og innovation i bestående erhvervsvirksomheder. Så virksomheder, foreninger og borgere med ønske om lokal udvikling bør vide noget om mulighederne inden for LAG-ordningen.

Det bliver der rig mulighed for, hvis du nedenfor tilmelder dig ét af de infomøder, vi i løbet af november holder fire forskellige steder.

På møderne vil Dansk Erhverv også fortælle om arbejdet for at sikre lige muligheder for erhvervsudvikling alle steder i landet. Dansk Erhverv er også aktiv i debatten om levende bymidter, hvor der i disse år er en udvikling, der – hvis vi ikke gør noget – kan skabe stor ulighed. Her vil Dansk Erhverv give deres bud på, hvad vi kan gøre, og hvilke politiske initiativer der kan være med til at vende denne udvikling.

TILMELD DIG DET INFOMØDE, DER PASSER BEDST TIL DIG

>>> Online: Mandag 6. november kl. 16.30-18.00. Tilmelding lukket

>>> Sorø: Mandag 13. november kl. 16.30-18.00. Tilmelding lukket

>>> Kalundborg: Mandag 20. november kl. 16.30-18.30. Tilmelding lukket.

>>> Asnæs: Onsdag 22. november kl. 16.30-18.00. Tilmelding lukket.

Bliv medlem af din lokale LAG

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af.
Det er gratis at blive medlem af LAG Nordvestsjælland.

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.