Byd velkommen til Marina!

Som oplyst tidligere har Michella Schack valgt at koncentrere sig 100 % om egen virksomhed, og derfor har vi brugt 4. kvartal på at finde en ny koordinator.

Vi er glade for at kunne præsentere Marina Petersen, der har mangeårig erfaring med projektudvikling og -rådgivning. CV’et tæller bl.a. Dansk Kyst- og Naturturisme, Væksthus Hovedstaden, Erhvervs- og Videncenter Vestsjælland og LEGO. Derudover er Marina en ofte benyttet foredragsholder og har udgivet adskillige fagbøger.

Marina er startet 1. januar og kommer til at arbejde 25 timer/ugen. Der bliver mulighed for at hilse på Marina ved nytårskuren 16.1 i Jyderup.

Marinas kontaktoplysninger:

Tlf: 20 60 77 91
Mail: mp@lag-nvs.dk
Kontakttid: Hverdag 9.00-14.00

Bliv medlem af foreningen

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af.
Det er gratis at blive medlem af LAG Nordvestsjælland.

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.