Nu kan du begynde at samle tankerne

Ansøgningssystemet åbner først i uge 19, og det er først dér, at vi udmelder vores første ansøgningsrunde og -frist.

Men hvis du simpelthen ikke kan vente på at komme i gang, kan du her på siden downloade en kopi af ansøgningssystemet, så du kan se, hvilke ting der skal fremgå af ansøgningen. Du skal dog ikke udfylde PDF’en, da selve skemaet kommer til at ligge på en digital platform, hvor ansøgningen er delt op i faneblade.

Åbning af ansøgningssystemet og ansøgningsrunde med tilhørende frist vil blive annonceret her på hjemmesiden og vores Facebook-side samt ved udsendelse af nyhedsbrev til alle medlemmer (så er du ikke medlem, kan det være en god idé, at du melder dig ind her)

Se ansøgningsskemaet

Ansøgningsfrister i 2023

Årets sidste frist: Torsdag 10.8 kl. 15.00.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi for 2023-27 er nu også nationalt godkendt. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og fast bosiddende/arbejdende i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Michella Schack

Michella Schack

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Mandag og tirsdag
8.30-15.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs-, tors- og fredage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi (der 1.2 2023 er endeligt godkendt af Plan- og Landdistriktsstyrelsen).