Mere end 50 deltagere til vores nytårskur 16. januar

LAG Nordvestsjælland startede 2024 med vores første Nytårskur. Vi havde en rigtig festlig dag, som bød på masser af livligt netværk og spændende indlæg. Dagen bød også på et meget varmt farvel og tusind tak til tidligere koordinator Michella Schack og et hjerteligt goddag til vores nye koordinator Marina Mana Petersen.

Vores nye koordinator Marina Petersen fortæller om de kompetencer og erfaringer, der nu kommer ansøgere og projektholdere til gode.

Vores forperson Flemming Engtoft Larsen, fortalte bl.a. om vores 5 nye indsatsområder” “iværksætteri og innovation”, “oplevelsesøkonomi”, “bæredygtige landsbyer”, “bosætning og fastholdelse af børnefamilier” og “natur-kultur”. Her vil vi prioritere vores indsats og midler for bedst at kunne understøtte udviklingen i de 4 kommuner.

De to spændende faglige indlæg kom med inspirerende fortællinger om forvandling af funktionstømte bygninger, som er blevet transformeret til nye rammer om fællesskaber og oplevelser. Her fortalte Alice Faber fra Turlandet Tuse Næs om, hvordan lokale ildsjæle skabte ’Naturrummet’ på fundamenterne af en gammel jagthytte. Susanne Eiler bød ind med en inspirerende fortælling om, hvordan Sorø Station gik fra at være en tom bygning til en dynamisk ramme om moderne arbejdsliv og fællesskab som Stationen.co

Som et supplement til de faglige indlæg præsenterede vi også kort de Best Practice-materialer, vi selv har lagt ud på vores hjemmeside.

Bliv medlem af din lokale LAG

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af.
Det er gratis at blive medlem af LAG Nordvestsjælland.

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Ti, On og Fr.
9.00-16.00
Ferie 28.6-28.7

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Ma, Ti og To.
8.30-15.00
Ferie 3.7-1.8

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.

Om os Bestyrelsen