Rørvig Dessert

– støtte til at undgå flaskehals i produktionen

Hos Rørvig Dessert, som laver lækre, håndlavede desserter i glas, har produktionen nået et omfang som betyder, at der opstår en flaskehals i forbindelse med påsætning af etiketter.

Det sker i dag ved håndkraft, men med tilskud fra LAG Midt-Nordvestsjælland bliver det muligt at investere i en etiketpåsætningsmaskine, så kapaciteten kan op mod femdobles. Rørvig Dessert får samtidig tilskud til en ny kølebil, kølerum og et demonstrationskøkken.

Støttebeløb:

330.803 kr.

Kommune:

Odsherred

Projektholder:

Rørvig Dessert

Første ansøgningsrunde i 2023

Pga. problemer med statslig it annonceres første ansøgningsrunde tidligst i april 2023.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi for 2023-27 er nu også nationalt godkendt. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og fast bosiddende/arbejdende i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Udkastet til ny vejledning om tilskud fra LAG-midler forventes at foreligge i marts 2023.

Michella Schack

Michella Schack

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Mandag og tirsdag
8.30-15.00 (dog ikke 3.4)

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs-, tors- og fredage
8.30-15.00 (dog ikke 22.-29.3)

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi (der 1.2 2023 er endeligt godkendt af Plan- og Landdistriktsstyrelsen).