Videreudvikling af Søtoftes Gårdmejeri

Søtofte Gårdmejeri i Holbæk Kommunes sydligste del har på få år skabt et kvalitetsbrand, der retter sig mod Danmarks bedste restauranter, kaffebarer og bagerier. Samtidigt har man med gårdsalg åbnet for, at almindelige kvalitetsbevidste forbrugere både i og uden for lokalsamfundet har mulighed for at købe produkterne, der koncentrerer sig om drænet yoghurt, fast modnet ost, blåskimmelost og friskost.

Et voksende marked giver grobund for at øge produktionen og automatisere en del processer. Det skaber mulighed for flere medarbejdere og lettere arbejdsgange. En sideeffekt er en yderligere højnelse af produktkvaliteten og mærkbare energibesparelser.

LAG støtter et kontinuerligt pasteuriseringsanlæg og 2 køletanke.

Projektet støtter op om udviklingsstrategiens indsatsmål om iværksætteri og innovation samtidigt med, at skabelsen af arbejdspladser ’ude på landet’ er et vigtigt element for at skabe bæredygtige landsbyer.

Støttebeløb:

400.000 kr.

Kommune:

Holbæk

Projektholder:

Søtoftes Jordbrugsfond

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.