Tølløse Skaterpark Støtteforening

I Tølløse bor der 662 personer i alderen 6-16 år. Dertil kommer 700 øvrige børn og unge i den lokale folkeskole, 2 privatskoler, 3 efterskoler og en specialskole. De kommer fra oplandet eller andre steder, men har deres daglige gang i byen. Tølløse er altså en by med en masse børn og unge mennesker.

Omvendt er der som ung ikke så meget at tage sig til, hvis man ikke er til de mere traditionelle idrætsaktiviteter – der ofte også foregår om eftermiddagen. Samtidigt opleves som i resten af landet en tendens til, at børn og unge mistrives og isolerer sig bag hver sin skærm. Så behovet for et samlingssted er yderst aktuelt

Nu har en række lokale ildsjæle taget sagen i egen hånd og udviklet projektet’ Tølløse Streetzone’, der sigter på at skabe faciliteter og rum for at få børn og unge ud i et bevægelsesfællesskab. Tølløse Streetzone skal imødekomme lokale børn, unge og ældres behov for alsidige fritidsaktiviteter med mulighed for mere end den organiserede foreningsidræt. Samtidig skal stedet være et samlingssted for byens unge – et sted, hvor de kan og må mødes.

Tølløse Streetzone ligger i forlængelse af byens hal, og konkret er LAG søgt om støtte til den skaterbane, der skal udgøre en del af den samlede streetzone.

Støttebeløb:

200.000 kr.

Kommune:

Holbæk

Projektholder:

Tølløse Skaterpark Støtteforening

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.