Udvidelse af klubhus i Sorø Kajakklub

Trods en placering midt på Sjælland er Sorø begunstiget af umiddelbar nærhed til vand, hvilket giver mulighed for mange fritidsaktiviteter.

Sorø Kajakklub ønsker at udvide det eksisterende klubhus fra 1975 (ombygget 1997) med 50 kvm. Det vil skabe bedre og dermed mere attraktive faciliteter i forhold til omklædning, bad og klubstue/træningsrum. Det vil igen bidrage til at fastholde de eksisterende medlemmer og fremme chancerne for at tiltrække nye medlemmer, herunder børn og unge. Udvidelsen vil bl.a. give plads til ergometre, så de unge roere har bedre muligheder for at udforske deres potentiale og komme op på elite-niveau om ønsket.

Initiativet skal også ses i lyset af, at klubben i år har oprettet børnehold. Endelig vil den øgede plads give bedre trivsel og plads til fællesskab for de pt. ca. 200 medlemmer.

Støttebeløb:

200.000 kr.

Kommune:

Sorø

Projektholder:

Sorø Kajakklub

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.