Sejlads for alle

Kalundborg Sejlklub er gået i gang med at etablere sin egen lille flåde af klubbåde til udlejning. Visionen er at give ALLE mulighed for at dyrke foreningens kerneaktivitet: ‘at sejle’, så dette ikke kun er forbeholdt bådejerne.

Det giver bl.a. mulighed for, at unge sejlere over 16 år, der ikke længere kun ønsker at sejle joller, kan fortsætte med at dyrke deres passion for sejlads trods manglende midler til egen båd. Dermed fastholdes de i foreningslivet.

Ydermere udvides målgruppen af sejlere betragteligt, da manglende tid/økonomi ikke længere står i vejen for det at komme ud at sejle lejlighedsvis. I lyset af Kalundborgs industriprofil gælder dette også tilflyttere fra ind- og udland, der hermed får mulighed for at blive en del af det unikke danske foreningsliv.

Støttebeløb:

300.000 kr.

Kommune:

Kalundborg

Projektholder:

Kalundborg Sejlklub

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.