Naturbaser til børn, unge og deres voksne

Den privatejede vuggestue og børnehave Skovhuset ligger centralt i Sorø, men har – som navnet antyder – alligevel skoven lige i baghaven.

Nu vil Støtteforeningen for Skovhuset gerne give en meget større målgruppe adgang til de samme oplevelser som Skovhusets egne børn, der er ude i al slags vejr.

LAG støtter konkret etableringen af fem såkaldte ’naturbaser’, der har til formål at skabe forskellige rum til samvær mellem børn, unge og voksne i naturen. Alle naturbaserne placeres i skov eller skovmiljø i gåafstand fra Sorø by. Alle naturbaser opføres i vedligeholdelsesfrie langtidsholdbare træsorter eller andre naturlige materialer, som skaber en holdbar og brugbar facilitet, der falder godt ind i skovmiljøet.

Projektet lægger også op til formidling af naturen på en måde, der er i tråd med indsatsmålet Natur-kultur i vores udviklingsstrategi.

Støttebeløb:

231.689 kr.

Kommune:

Sorø

Projektholder:

Støtteforeningen for Skovhuset Sorø

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.