Mølleri på Ulstrup Mølle

Ulstrup Mølle på Røsnæs er en af Danmarks mest funktionsdygtige møller og oplever stigende besøgstal. Besøgende efterspørger i stigende grad muligheden for at kunne tage mel med hjem efter en rundvisning på møllen, så de kan forlænge den autentiske oplevelse.

LAG støtter materialer og udstyr til indretning af butik/cafe i møllens underetage samt en rengøringsvenlig kornkværn m.m, der kan bruges til at male traditionelle sorter som spelt, ølandshvede, purporhvede, emmer og svedjerug til salgsformål.

Salgsindtægterne vil også bidrage til at sikre møllens levedygtighed, da det medfinansierer den fremtidige vedligeholdelse og drift som et levende oplevelsesøkonomisk indslag på Røsnæs-halvøen.

Støttebeløb:

186.338 kr.

Kommune:

Kalundborg

Projektholder:

Røsnæs Udvikling- og Beboerforening

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.