Møllebakken i Skamstrup

Skamstrup Møllelaug har konkretiseret et projekt, hvor Møllen og møllebakken opgraderes til natur(ligt) samlingsrum til glæde og gavn for landsbyens beboere, de nærliggende lokalmiljøer og de gæster, der lægger vejen forbi Skamstrup, som fx en tur på Istidsruten.

Projektet fokuserer på at skabe natur og landsbyliv igennem formidling og oplevelser i, ved og omkring møllen. Projektet er det sidste ben i en samlet udviklingsplan fra 2020.

Konkret støtter LAG etablering af opholdsmiljøer og bålpladser. Naturrummet bliver et oplagt sted til en pause for gæster, skoleklasser, cyklister, vandrere m.fl. Pauser og pusterum handler om at lade op – det gælder også telefoner og el-cykler. Derfor er der bænke med mulighed for USB-opladning via integrerede solcellepaneler. Lademulighederne kombineres med en servicestation til både pedal- og elcykler. Der indkøbes også små håndmøller og udstyr til bålpladsen.

Støttebeløb:

292.000 kr.

Kommune:

Holbæk

Projektholder:

Skamstrup Møllelaug

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.