Kulturcafé Edderfuglen

Vi ønsker at skabe et kombineret spisested og kulturcafé ved at forpagte Café Edderfuglen på Røsnæs. Det skal være et sted med fokus på den gode stemning og friske råvarer, der så vidt muligt er fra lokale producenter og i årstid. Det skal være et sted, hvor man både kan komme ind efter en god gåtur i den smukke natur på Røsnæs og samtidig et sted, man ville have lyst til at holde en fødselsdag, firma arrangement, bryllup, osv.

Derudover skal det være et sted, hvor vi vil lave kulturelle arrangementer i kombination med god mad. Dette kunne være intimkoncerter, bogreceptioner, digtoplæsninger, foredrag om interessante emner, filmvisninger og andet.

Vi mener, at idéen er god, fordi der ikke eksisterer noget lignende i hele området. Det er noget vi selv – som tilflyttere hertil – har manglet, og det er noget vi har set fungere i andre lignende yderområder.

Støttebeløb:

160.014 kr.

Kommune:

Kalundborg

Projektholder:

Lillebro ApS

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.