Opstart af keramikværksted i Sorø bymidte

Kreative sysler har fået et opsving under og efter Corona. En ung, uddannet keramiker stødte på et tomt butikslokale i Sorø Bymidte og så muligheden for både at skabe en levedygtig virksomhed og nyt liv i Sorø by – også uden for normal butiksåbningstid.

Virksomheden står nemlig på to ben: Dels salg af egne og andres unika i butikken, dels i form af kurser, der afvikles både i dagtimerne, om aftenen og i weekenderne.

Konkret har LAG støttet med butiksinventar og udstyr til afvikling af kurser, der bringer mange forskellige slags mennesker sammen og dermed skaber nye netværk på tværs af alder og geografi.

Støttebeløb:

118.242 kr.

Kommune:

Sorø

Projektholder:

Eich Keramik

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.