Odsherred Hestekulturcenter

Ridning er populært i Odsherred, og derfor oplever den medlemsejede, frivilligt drevne rideklub kapacitetsproblemer i de nuværende rammer. Populariteten understreges af, at klubben er blandt de 10 største af sin slags i Danmark.

Projektet sigter på at forlænge den bestående hal, så man kan fastholde de eksisterende medlemmer og tiltrække nye. Det sociale fællesskab på tværs af alder er vigtigt i klubben, der ikke har opstaldning eller rideskole på stedet. Udvidelsen vil også bane vej for handicapridning/para-ridning samt rideterapi for psykisk sårbare og udfordrede børn og unge og dermed været et vigtigt socialt inkluderende tiltag.

Klubben har pt. godt 300 medlemmer.

Støttebeløb:

250.000 kr.

Kommune:

Odsherred

Projektholder:

Odsherred Rideklub

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.