Auktionshallen som mad-, forretnings- og kulturhal

Auktionshallen som en mad-, forretnings- og kulturhal. Åbning 1. juli 2023.

Auktionshallen åbner som et mad-, forretnings- og kultursted til daglig brug for sommerhusgæster, besøgende og lokale.

Projektejerne ønsker at igangsætte initiativer, der understøtter visionerne i helhedsplanen for Havnebyen på Odden og som bliver et tilbud, der udvider besøgendes brug af havnen.

Visionen er at skabe anvendelse af Auktionshallen og tilføre mere liv og bedre udnyttelse af de områder af havnen, der aktuelt ikke anvendes. I samarbejde med både industri, lokale producenter og andre forretningsdrivende i og omkring Havnebyen, etableres med støtte fra LAG et rart, autentisk og skabende miljø i de nuværende rammer.

Auktionshallen vil være åben hver dag i perioden den 01.07.23 – 13.08.23 kl. 9.00 – 22.00. Herefter i weekender frem til efteråret.

Der bliver etableret en cafe med is, kaffe, snack, øl- og vinbar samt Timm Vladimirs Køkken. I tillæg til dette vil der i løbet af sommer blive annonceret koncerter, restaurant pop-up fra lokale restauranter i Odsherred, øl- og vinsmagninger, fællessang, udstillinger, foredrag, spillecafe og meget mere.

Det gives LAG støtte til at udvikle Auktionshallens funktionalitet ved at gøre indretning og faciliteterne i hallen lette at anvende til arrangementer såvel musik, kultur, fællesskaber som salg af lokale specialiteter herunder madvarer. Ligeledes at optimere Auktionshallens muligheder for anvendelse til højtider, fejringer og som samlingsenhed ved større forsamlinger. Overskriften for dette er at sikre et multifunktionelt mødested for forskellige brugergrupper.

Projekt Auktionshallen skal give mulighed for øget salg af lokale varer og produkter samt skabe øget tilstrømning og anvendelse af havnen generelt som oplevelses- og turisthavn. Projektet har til hensigt at skabe værdi for besøgende og lokale, turister og havnens brugere, her særligt besøgende både i havnen.

Målet er øget salg af lokale produkter og øget turisttilstrømning samt værdi som samlingssted for turister og lokale.

Støttebeløb:

80.000 kr.

Kommune:

Odsherred

Projektholder:

Vin på Spidsen I/S

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.