Grønne løsninger til byggeindustrien

Byggeri står for 37 % af CO2-udledningen på globalt plan. Procenten er også høj i Danmark. Derfor er der i disse år stort fokus på bæredygtigt byggeri. Et element i dette er også at se på de maskiner, der indgår som hjælpeværktøjer i byggeprocessen. Som oftest er de drevet af fossile brændstoffer, så her er også behov for en modernisering i mere bæredygtig retning.

LAG støtter JJ Hydraulik A/S i Mørkøv i udviklingen af nye el-drevne hjælperedskaber til byggeriet, da videreudvikling af og innovation i bestående virksomheder er ét af indsatsmålene i vores udviklingsstrategi.

Støttebeløb:

400.000 kr.

Kommune:

Holbæk

Projektholder:

JJ Hydraulik A/S

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.