Frivillighus

Foreningslivet er en af de bærende piller i civilsamfundet. Frivilligcenter Sorø har til formål at støtte og hjælpe lokale foreninger og frivilliggrupper, der har et socialt sigte, herunder at være brobygger mellem foreningerne, skoler, kommunen og erhvervslivet.

LAG støtter, at Frivilligcenter Sorø kan blæse nyt foreningsliv i lokalerne på den nu funktionstømte Stenlille Station til gavn for foreninger fra hele kommunen, men særligt den nordlige del, der også er kendetegnet ved at have kommunens største andel af foreninger og frivillige hænder.

At give nyt liv til eksisterende bygningsmasse er en prioritet i vores udviklingsstrategi i udviklingen af bæredygtige landsbyer. Stationen ligger samtidigt centralt for offentlig transport, da både busser og tog fra hele kommunen stopper her. Det gør det også let for børn og unge at komme til og fra foreningsaktivitet.

Støttebeløb:

199.150 kr.

Kommune:

Sorø

Projektholder:

Frivilligcenter Sorø

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.