Projektnavn

Havnebyen på Sjællands Odde er en autentisk perle, der begrænses af sin geografiske beliggenhed på en smal tange. Man kommer ikke ’tilfældigvis’ forbi. Derfor har lokale ildsjæle i de seneste år arbejdet på initiativer, der giver flere lyst og grund til at lægge vejen forbi havnebyen – herunder ikke mindst havnen.

På havnen har der i mange år ligget en fiskebutik, der knytter an til byens traditionsrige historie som en vigtig fiskerihavn. Nu har et yngre par overtaget fiskebutikken, og de vil i forlængelse af denne indrette en decideret fiskerestaurant med såvel inden- som udendørs servering, hvor både lokale og turister kan nyde friskfanget fisk i en stemningsfyldt og autentisk atmosfære. Det giver yderligere et løft til Havnebyen.

LAG støtter konkret med interiør både inde og ude.

Støttebeløb:

250.000 kr.

Kommune:

Odsherred

Projektholder:

Odden Fisk I/S

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.