Etablering af mikrobryggeri

SKØL Brygkompagni i Kalundborg startede i sommeren 2022 og har allerede etableret sig som et populært lokalt mødested og platform for øget fællesskab i lokalområdet. SKØL modtog Iværksætterprisen 2023.

LAG støtter hjemtagelsen af den bryggeriaktivitet, der hidtil har fundet sted ’ude i byen’. Hjemtagningen giver mulighed for at udvikle nye formidlings- og oplevelsestiltag og giver samtidig mere liv i byens gågade, da aktiviteten etableres i et lokale, der i flere år har stået tomt.

At støtte iværksætteri og innovation samt oplevelsesøkonomi er to af indsatsmålene fra vores udviklingsstrategi.

Støttebeløb:

118.650 kr.

Kommune:

Kalundborg

Projektholder:

SKØL Brygkompagni ApS

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.