Shroomy – bæredygtige gourmetsvampe

Shroomy A/S er en ung virksomhed ledet af en ung iværksætter på 22. I en nedlagt lampefabrik er han for nylig startet med en vertikal produktion af svampe i gourmetkvalitet målrettet både almindelige forbrugere og det professionelle marked.

En af udfordringerne ved produktet er dets relativt korte holdbarhed, dels at der i markedet som helhed er et beskedent kendskab til svampes mange ernærings- og bæredygtighedsmæssige fordele.

LAG støtter derfor udstyr, der muliggør en forarbejdning af svampene, så deres holdbarhed forlænges. LAG støtter desuden formidlingstiltag, der sigter på at øge almindelige menneskers bevidsthed om, at svampe kan være noget ganske andet end dem, vi normalt møder i grøntafdelingen i supermarkedet.

Støttebeløb:

189.287,50 kr.

Kommune:

Kalundborg

Projektholder:

Shroomy A/S

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.