AMFI FriluftsHUB – Surfsøen 2.0

Området ved Bregninge er i mange år blevet brugt til grusgravning. En af de efterladte grusgrave er af lokale ildsjæle blevet omdannet til et område med amfiteater og surfsø.

Nu er de involverede foreninger omkring søen klar til at tage næste skridt i udviklingen af området. Derfor støtter LAG etablering af konkrete fysiske installationer (bl.a. en multifunktion badebro), dels arbejdet med at understøtte videreudviklingen af den overordnede vision for området, der af Lokale- og Anlægsfonden er udpeget som et fremtidigt inspirationsprojekt for ’Strandlivets rum og rammer’.

Kalundborg Kommune støtter også udviklingsprojektet som ét af fire outdoorspots i kommunen.

Støttebeløb:

300.000 kr.

Kommune:

Kalundborg

Projektholder:

Kulturforeningen Amfivestsjælland

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.