Seminar om bosætning 6. juni

Vi arbejder med bosætning som et af vores indsatsmål, og derfor er vi glade for at kunne indbyde til seminaret

Hvorfor er det skønt at flytte til provinsen?
Og hvordan samarbejder vi om at fortælle det – højere?

Praktisk information: 

Tid: Torsdag 6. juni 2024 kl. 17.00-20.30.

Sted: Skarridsøsalen, Skarridsøgade 37, 4450 Jyderup.
Der er masser af parkeringspladser + 1 minuts gang fra Jyderup Station.

Deltagerantal: Der er plads til 100 personer, så tilmeldingen (længere nede på siden) er efter først til mølle-princippet, indtil der ikke er flere pladser tilbage.

Pris og regler for afbud: Deltagelse er gratis for alle. Er du forhindret i at deltage, beder vi dig melde afbud via en SMS til 20607790 (husk at oplyse navn), så en anden fra ventelisten kan få pladsen.

Programmet i korte træk (det fulde program kan downloades her): 

16.45 Dørene åbnes
17.00-17.50 ‘Landdistrikterne – fra udkant til fortrop.’ v/Fremtidsforsker og medstifter af Landdistriktspolitisk Netværk Karen Lumholt.
17.50-18.20 Tilflytterfortællinger
18.20-18.50 Pause – sandwich og netværk
18.50-20.30 Workshop – i fællesskab kan vi mere!

Bemærk: Deltagelse i arrangementet er gratis for alle, der brænder for at udvikle det sted, de bor. Er du ikke allerede medlem af LAG Nordvestsjælland vil det glæde os, hvis du har lyst til at blive medlem. Medlemskab er gratis. Klik her for at melde dig ind. Pladser tildeles efter først til mølle-princippet, da vi max. kan være 100 deltagere i Skarridsøsalen.

.

Tilmelding til event 6.6 i Jyderup

Kom til vores seminar i Jyderup 6.6 og vær med til at skabe et fornyet samarbejde om bosætning i Nordvestsjælland. Hør også fremtidsforsker Karen Lumholt fortælle om, hvordan vi i fællesskab kan gøre landdistrikterne til fremtidens vindere.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se det fulde program

På seminaret 6.6 tager vi hul på den vigtige snak om, hvordan vi fremmer bosætningen i hele Nordvestsjælland ved, at det er attraktivt at bo, leve og arbejde i hele området. Håbet er, at det bliver starten på et nyt netværkssamarbejde, for det er planen at bygge videre på de input, der kommer på banen.
Vi tror på, at vi kan gøre det i fællesskab, og derfor inviterer vi alle, der repræsenterer lokalråd, kommuner, foreninger, erhverv, beboerforeninger, uddannelsesinstitutioner, kulturinstitutioner og boligudbydere i Nordvestsjælland.

Bliv medlem af din lokale LAG

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af.
Det er gratis at blive medlem af LAG Nordvestsjælland, og medlemskabet fortsætter, indtil du skriftligt melder dig ud.

Ansøgningsfrister

16. august 2024 kl. 15.00
Se udvælgelseskriterier under
menupunktet ‘Kriterier’.

Udviklingsstrategi

Vores udviklingsstrategi er meget vigtig i udvælgelsen af projekter. Læs den her.

Bliv medlem

Er du over 15 år og bor/arbejder fast i én af de fire kommuner, kan du gratis blive medlem.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi. Du finder også mange svar i Vejledningen om tilskud til LAG-projekter (i boksen ‘Lovgrundlag & Vejledninger’) fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen.

Marina Petersen

Udviklingskonsulent

Tlf: 20 60 77 91

Hverdage
9.00-14.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Sekretariatsleder

Tlf: 20 60 77 90

Man- tirs- og torsdage
8.30-15.00

LAG Nordvestsjælland

LAG Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommune. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende eller arbejdende i en af de fire kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.